• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини з Індії

Дорогоцінна Церква хочу поділитися з Вами планами на служінні в Індії, це ми так бачимо і розуміємо, але Бог дивиться з усіх боків і тільки Він знає, що і як буде, дуже прошу Вас підтримати в молитві, щоб Бог давав нам ті ситуації, і ті види служіння, які максимально прославлять Його!

   Моліться за мене, щоб Бог змінював мій образ мислення на Біблійний, щоб я була більш схожа на Ісуса і була благословінням для людей, яких я зустрічаю на шляху! Щоб я була ведена Духом Святим, освячувалася, запам'ятовувала тексти з Біблії і розуміла хінді граматику і культуру!
Щоб служити в Індії потрібна віза! Ми завжди маємо потребу в молитвах за документи!

   Ми також хочемо продовжувати особистий Євангелизм і роздачу Н.З! З Божою допомогою ми можемо впливати на різні верстви населення ... (вдови, водії, студенти, працівники банку та ін ,.), від бідних до багатих! Будь ласка моліться, щоб насіння росло, ми можемо тільки садити, і поливати, але вирощує, тільки Сам Господь !!

   Проблема Індії - кастова система, будь ласка моліться за її руйнування, професор в інституті може отримувати зарплату 2.500 $, а люди з нижчої касти отримують 67 $ на місяць! Вони не вміють читати, ось як їм допоможе Новий Завіт?

   Зараз почали випускати навігатори, там аудіо записи Н.З і проповіді на хінді ... але складнощі в тому, що їх не можуть переслати нам, так як місцеві служителя боятися поліції і ніхто не готовий дати свою адресу ... будь ласка моліться за це служіння і все, що з цим пов'язано!ІНД 2

   Служіння в селах моє найулюбленіше і благословенне, поки я не можу продовжувати їздити туди, моліться будь ласка за те щоб Бог послав мені  доброго і хороброго чоловіка, щоб ми разом могли працювати для Господа, щоб Ім'я Ісуса проголошувалось і було відомим по всій Індії! Моліться будь ласка за можливості їздити в села і відкритість людей до Ісуса! У минулому році в селах вбили 3-ох місцевих чоловіків в різних штатах за проповідь Євангелія ... Ми хочемо продовжувати служіння в нетрях, будь ласка моліться, щоб Бог звільнив їх, і люди могли залишити свої опутні гріхи і вхопилися за Ісуса!

   Агхорі - індуїська релігійна секта, їдять мертві тіла людей, і п'ють власну сечу з черепів інших людей (не жарт), одержимі дияволом люди! Моліться будь ласка, щоб ангели Божі охороняли нас і Сам Бог пішов туди попереду нас! ІНД 3

   Євангеліє в храмах, це також благословенне служіння! Люди приходять туду поклонятися ідолам, а ми приходимо туди, щоб розповідати Євангеліє! Там також з дитинства навчають хлопчиків-садху, щоб вони потім стали священиками в храмах ... Моліться будь ласка, щоб і туди проникло Боже світло! 

  Ми також потребуємо людей в команду! Прохання молитися про тих, хто буде приїжджати, на короткочасну і довгострокову місію! Щоб вони були благословінням для нас, а ми для них! 
    Дякую Богові за все і вся слава та належить нашому Царю і Небесного Отця!

Просимо вас підтримати наше служіння в Індії ви можете надсилати фінанси 

на Рахунок ВСЦ ЄХБ,  ПриватБанк  

5169 3305 2316 6855 

Призначення платежу: "Служіння в Індії"


Flex

Комітет зовнішньої місії – це координаційний центр місіонерської діяльності за кордоном і серед іноземців в Україні, підпорядкований Всеукраїнському союзу церков євангельських християн-баптистів.

Офіс ВСЦ ЄХБ

м. Ірпінь, вул. Сім’ї Шкарівських, 11-В.

Віталій СорокунКерівник комітету зовнішньої місії
(097) 375-17-73
Роман ДячукАдміністратор комітету
(068) 625-53-02
Аліна ЗападнюкІнформаційне служіння комітету зовнішньої місії
(066) 029-18-47
Володимир Западнюккоординатор короткострокових місіонерських поїздок
(050) 283-54-52
© 2021 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.