• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини від сім`ї Константіннік із Папуа-Нова Гвінея

Привіт всім, дорогі друзі!
Привіт з провінції  Bay, де ми знаходимося ось уже майже 3 тижні, проповідуючи від хати до хати, від острова до острова (а островів в цій області, ні багато, ні мало, 600+). Знак (+) означає, що їх більше 600, а скільки точно - ніхто не знає .... І загублені в самому центрі "ніде" люди чекають не тільки своїх першовідкривачів, але і, що набагато важливіше, проповідників Євангелія. Спасибі, що робите це можливим! Спасибі, що несете Слово своїми молитвами і пожертвами - до краю землі.

ЖЖЖ 1

   1. Як ми живемо
   В наступному місяці виповнюється 14 років нашої сім'ї, з них 10 - це full-time служіння в Папуа-Новій Гвінеї. Тут, виросли наші діти, і, як показав експеримент, ні 12-річний Матвій, ні 8-річна Мирослава, не знають, що таке "Старбакс", а МакДональдс пам'ятають, але дуже смутно. Я щойно повернулася з річки - прання зайняло менше 2-х годин (одним шматком мила, одним махом, одним оком поглядаючи, чи не підкрадається до мене крокодил).ЖЖЖ 2   Рідко, в якому підручнику з місіології напишуть про це, але "місія" - це не завжди проповідь, а "поклоніння" - це не завжди пісня.
Так, часто я тримаю в руках мікрофон і Біблію, це моє поклоніння. Але ще частіше я стискаю в тих же руках шматок мила і щітку, і це теж моє поклоніння. Я можу підняти руки вгору, а можу підняти відро води - але для Бога це одне і те ж. І не обов'язково співати, щоб поклонятися.

   2. Служіння
   У цьому місяці, завдяки Вам, місіонери-фінансисти, ми могли відправити ще п'ятьох студентів з наших дочірніх церков, для проходження Школи Учнівства - це наші майбутні служителя, які понесуть Слово Боже, далі в глибинки ПНГ і за її межі.
ЖЖЖ 3

   - Поїздка в Milne Bay
   Отже, кілька тижнів тому, наша сім'я, а також два пастора і наш музикант Денис, вирушили на самий край Папуа-Новій Гвінеї, її острівну частину, з проповіддю Слова. ЖЖЖ 4

   Під час цієї поїздки, ми в основному займаємося відвідинами "від хати до хати", так як церков на острові майже немає, і людям доводиться йти пішки по джунглях 3-4 години, щоб потрапити на служіння. Тому для багатьох, особливо людей похилого віку, цей варіант неможливий. А значить, Євангеліє потрібно нести з доставкою додому! Під час таких відвідувань, є можливість приділити час кожному члену сім'ї і помолитися за кожного, а Євангеліє часто приймають цілими сім'ями.

ЖЖЖ 5
   Бог робить дивовижні речі!, люди похилого віку і молодь, цілі будинки і сім'ї, а також (дивно!) Христа прийняв в молитві покаяння священик (пастор) однієї з церков тут, на острові. Він зізнався, що ніколи раніше не знав Христа. А кілька днів тому, під час служіння, наперед для покаяння вийшла жінка. Ми за неї помолилися, і вона запросила нас до себе додому (кілька годин ходьби від церкви, дороги немає, машин немає). На наступний день, під час відвідин ми ділилися з її сім'єю Словом Божим і її чоловік, вся її сім'я і навіть кілька сусідів прийняли Христа своїм Господом! Більш того, вони відразу ж на радощах зарізали живу курку і приготували її на багатті з ямсом, як знак радості і поваги, запропонували це нам.

   І ще більш того, не дивлячись на сильний дощ, господар будинку зголосився відвезти нас назад на човні, щоб ми не йшли пішки. Бог добрий! Молимося про ще більші плоди!

   - Конференція та хрещення
   Ми плануємо провести тут ще тиждень, а потім, назад на Promise Land, де з 20 по 24 липня пройде наша щорічна конференція і хрещення.  Ми будемо святкувати 4-х річчя церкви Promise Land, очікуємо, що на святкування з'їдуться члени з наших дочірніх церков. Також ми плануємо провести хрещення, в тому числі з людьми із нашого тюремного служіння. Просимо молитися за цю подію!

   Багато роботи, багато зайнятості, славимо Бога за багато плоду. Але ж стільки ще не зроблено. Хтось сказав, не так важливо, скільки людей в церкви, важливіше, скільки ще не там. Питання не в тому, скільки людей чули Євангеліє, а в тому, скільки ще нечули.

   Саме тому, ми залишаємо наші домівки, сім'ї та друзів, сідаємо в літак, піднімаємося в гори, перетинаємо моря, йдемо пішки, годинами, під дощем, нас кусають невідомі комахи, нас нудить від незвичної їжі, ми падаємо і розбиваємо собі руки, ноги, коліна, наш одяг рветься - але все це заради однієї мети, сказати Слово хоч ще однієї душі. Побачити ще одне народження. Пережити радість того, коли ще одна вівця знаходить свого Пастиря.

   Адже Ісус робить те ж, чи не так? Він залишає 99, в пошуках однієї-єдиної. І заради неї, Він підійметься на будь-яку гору і розжене будь-яку темряву.

Просимо вас підтримати наше служіння в Папуа-Новій Гвіннеї ви можете надсилати фінанси 

на Рахунок ВСЦ ЄХБ,  ПриватБанк  

5169 3305 2316 6855 

Призначення платежу: "Служіння в Папуа-Новій Гвіннеї"


Flex

Комітет зовнішньої місії – це координаційний центр місіонерської діяльності за кордоном і серед іноземців в Україні, підпорядкований Всеукраїнському союзу церков євангельських християн-баптистів.

Офіс ВСЦ ЄХБ

м. Ірпінь, вул. Сім’ї Шкарівських, 11-В.

Віталій СорокунКерівник комітету зовнішньої місії
(097) 375-17-73
Роман ДячукАдміністратор комітету
(068) 625-53-02
Аліна ЗападнюкІнформаційне служіння комітету зовнішньої місії
(066) 029-18-47
Володимир Западнюккоординатор короткострокових місіонерських поїздок
(050) 283-54-52
© 2021 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.