• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини з Казахстану березень 2021

Вітаю вас дорогі брати і сестри !!! Бог дає нам дивовижний час благодаті і я не перестаю дивуватися кожен день Його любові.
   Я все ще в Казахстані і скільки Бог дасть мені можливості тут служити я не знаю, знає тільки Він. А я вдячна за цю можливість, і людей, яких Він посилає мені на шляху. У минулому листі я розповідала, що після Різдва ми робили спілкування в кафе з невіруючими людьми вчилися читати Біблію. Запитати як це можливо в Казахстані? Господарі кафе наші хороші знайомі і віруючі люди. Вони дозволили використовувати їх кафе, ми сідали за різні столики середніми групами і в спілкуванні проводили вивчення Біблії.Роз 2
   У лютому в нашій церкві пройшов тренінг «Питання серця» де ми міркували, як розуміти своє серце і як Бог дивиться на наше серце. Після цього тренінгу ми запропонували опікування для тих хто захоче, і до мене звернулися 3 жінки різного віку.
   Одна з них взагалі невіруюча, її звуть Айгер. Вона в принципі за добро, за Бога і мир у всьому світі, але для неї Він не Господь. З нею ми проходимо з самого початку, навіщо Бог створив світ і що Він зробив конкретно для неї. Моліться, щоб Слово торкалося її серця.
   Друга подруга Асем, вона робить теж перші кроки у відносинах з Богом, вона вже покаялась і я їй допомагаю духовно зростати. Моліться, щоб Бог дав мудрості мені в її наставництві.
   Третя подруга Євгенія вона віруюча, але загубилася в суєті життя і тепер не розуміє, хто вона і не знає свого покликання. У неї велике бажання зрозуміти, що Бог хоче, щоб вона робила на даний момент. Роз 1
   Так само ще дві дівчини з ким я займаюся душеопікунством онлайн, вони живуть в іншому кінці країни. Знаєте для мене це велике чудо і Божа милість. Коли я вчилася на душеопікуна, у мене була одна дівчина, з якою я практикувалася, і дуже повільно йшов прогрес. Я вже зневірилася і думала, що це не моє. Але у Бога був свій план, він послав мені людину, коли я хотіла вже здатися і тоді я відчула, що значить бути Його провідником. І кожен раз, коли проходить зустріч, і я бачу, як Слово, інструменти, роздуми, питання потрапляють в десятку. Я розумію, що це Він, в цьому немає моєї заслуги. І це так чудово спостерігати, як Бог працює з серцем людини.
   А ще в березні була конференція для служителів Young Life, це був дивовижний час. Коли Бог піклувався про мене, надихав і давав спілкування з друзями. Я дуже вдячна Йому за цей час, за команду, за друзів.

Просимо вас підтримати наше служіння в Казахстані ви можете надсилати фінанси 

на Рахунок ВСЦ ЄХБ,  ПриватБанк  

5169 3305 2316 6855 

Призначення платежу: "Служіння в Казахстані"


Ірпінь, вул. Сім'ї Шкарівських 11-В
+38 067 656-80-52

© 2021 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.