• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини з Грузії від Альони Бондарчук

Час проходить з такою швидкістю, що останнім часом я думаю лише над одним: «Отож, уважайте, щоб поводитися обережно, не як немудрі, але як мудрі, використовуючи час, дні бо лукаві!» (Еф.5:15,16). Я ставлю собі запитання: що значить дорожити часом, як це робити практично? І відповідаю сама собі - це жити щодня, служачи людям, несучи Єваенгеліє і виконую Божу волю. Я не перестаю захоплюватися Богом, Який обрав мене для звершення Свого плану тут, в місті Батумі. Я переконана, що для кожного з вас у Бога є теж покликання і ви переживаєте таку ж радість виконуючи його і розуміючи, що кожен ваш день наповнений божественним сенсом. Слава Богу, що Він такий Добрий до нас!

   Період у ці 2 місяці був доволі насичений. І я розповім про основні напрямки в служінні і які плоди вдалося побачити за цей час. Нагадаю, що в нас в Грузії все ще продовжується карантин і діє комендантська година до 9 вечора, яка часом дуже сковує в діях, але ми не розчаровуємося і продовжуємо в міру можливостей служити.

   Студентське служіння

   Зі студентами у нас, як завжди, продовжуються групи. Тепер щотижня у нас є біблійна група, де ми разом розважаємо над Словом. А також по понедлікам ми дивимося та обговорюємо цикл відеоепізодів “Обрані” про Ісуса Христа та Його послідовників. Великим підбадьоренням для нашої команди в Батумі був приїзд 2 сестрер із Тбілісі, які проводили заходи для студентів в цей час і це було дуже цікаво. Також ми слава Богу, мали змогу виїхати на командний рітріт в гори на 2 дні. До нас постійно приходять нові студенти, тому моліться будь ласка про хороші стосунки з ними та ефективність проповіді.АГ 1

   Служіння жінкам з низькою соціальною відповідальністю

  Ми продовжуємо ходити в тайські масажні салони та нести туди Слово Боже. 14 лютого ми ходили в ці салони, щоб подарувати жінкам квіти разом із роздрукованими листівками із Словом Божим і вкотре нагадати, Хто насправді їх любить справжньою любов’ю. Ми відвідали більше 20 жінок. Багато з них були дуже розчулені, навіть і до сліз, з іншими ми молилися. Є прохання молитися про жінку з іменем Канда. Ми почали читати з нею Біблію на тайській мові. І вона дуже відкрита.

АГ 2   Служіння безхатченкам та дітям вулиці

   Вже протягом 4 місяці ми звершуємо служіння людям, котрі не мають дому. Вони можуть у нас в центрі “Благодать” прийняти душ, залишити речі на прання та отримати чисті речі, а за обідом ми з ними спілкуємося та в кінці читаємо Біблію і молимося. Слава Богу, що Він працює в серцях цих людей і в нас є люди, які стабільно приходять і моліться про зміну їхнього життя. Це Лєна, Аркадій та Алек, а також Валера і Сергій. Всі ці чоловіки жахливо побиті життям і їхнє життя та здоров’я на межі. Нехай Господь відновить їх, в першу чергу, духовно, також і фізично.

АГ 3

   Нещодавно ми почали нове служіння дітям, які просять на вулиці. Вони за національністю курди. І не знають російської мови здебільшого. Але одна сестричка з нашої церкви може розмовляти азербайджанською. Вони всі переважно мусульмани. Особливість теж у тому, що вони не освічені, не вміють ні читати, ні писати. Вони поводять себе дуже агресивно, особливо з тими, хто вороже до них відноситься. Можуть плюватися і битися. Але ми побачили, що коли ми проявляли до них любов і турботу, навіть коли вони поводили себе жахливо, то вони змінювалися. Будь ласка, моліться про успіх цього служіння, щоб Господь працював в серцях дітей та їхніх батьків. Ми плануємо збирати їх раз в тиждень на заняття та будемо їх годувати.

    Жіноче служіння в церкві

   Ми продовжуємо зустрічі для жінок в нашій церкві. Тепер ми взяли курс по вивченню книги Буття. До 8 березня ми організіували особливе свято для жінок, де розповідали про Божу любов. Зараз до нас приходять кілька жінок, які не знають Бога особисто. Моліться будь-ласка про Захару, Бог по-особливому працює з її серцем зараз.АГ 4

   Весілля в церкві

  Великим благословінням для нашої церкви було вінчання першої за всю історію нашої невеликої общини пари. Наречений - африканець, наречена - грузинка. На церемонію вінчання прийшло стільки багато нецерковних людей, що наше приміщення ще взагалі не бачило стільки багато людей. Це було якесь надзвичайно велике чудо від Господа, тому що з багатьма з тих людей, які були там, ми ділилися до цього Євангелієм і Бог їх привів до церкви таким чином, що ми навіть не очікували. Було близько 50 абсолютно нових людей. Слава Богу! Після цього декілька з них почали приходити на недільні служіння, а також 3 людей приєдналося до молодіжної групи. Моліться будь-ласка про Ето, Самоне і про Нануку, яка стала вже дружиною. Її сім’я відреклася від неї через те, що вона одружилася з афроамериканцем.АГ 5

   Молодіжне служіння

   Дякувати Богу, з тим, як зняли заборону щодо особистих зустрічей, ми почали знову зусітрчатися з молоддю. Ці зустрічі проходять щосуботи, де ми молимося і читаємо разом Біблію або розбираємо якісь теми разом. В нашій церкві є окрема кімната, яку ми хочемо використовувати для молодіжних служінь, але там потрібно робити ремонт, а також - закупити або зробити диванчики, щоб сидіти. Прошу молитися про те, щоб на це були кошти, а також щоб молодь активно брала участь в ремонті. Зараз до нас постійно приходять нові молоді люди, а також - повертаються наші віруючі студенти з Індії, яких ми хочемо залучати в служіння. Моліться про це також.АГ 6

   Особисте

   Зараз в Грузії відкрили кордони із Україною і це значить, що я можу приїхати додому відвідати сім’ю і церкву, побути вдома і відновитися. Але на ці всі витрати потрібні додаткові кошти, тому поки що я не знаю, чи буде можливість приїхати. Нещодавно також я загубила свій телефон, і тому тимчасово зовсім без зв’язку. Бог вчить довіряти Йому і це теж випробування віри. Моліться будь ласка, про ясність і вирішення цих потреб.

   Щиро дякую кожному з вас за підтримку. За молитви, які ви звершуєте, за кошти, які жертвуєте, за кожне підбадьорення, які читаю у ваших повідомленнях. Дякую, що не забуваєте і підтримуєте, чим можете. Для мене це велике благословіння і честь - бути інстументом в Божих руках і я це можу робити лише завдяки Божій силі і вашій підтримці. Слава Богу за все!

Просимо вас підтримати наше служіння в Грузії ви можете надсилати фінанси 

на Рахунок ВСЦ ЄХБ,  ПриватБанк  

5169 3305 2316 6855 

Призначення платежу: "Служіння в Грузії"

З любов’ю у Христі Ісусі, Бондарчук Альона.


Flex

Комітет зовнішньої місії – це координаційний центр місіонерської діяльності за кордоном і серед іноземців в Україні, підпорядкований Всеукраїнському союзу церков євангельських християн-баптистів.

Офіс ВСЦ ЄХБ

м. Ірпінь, вул. Сім’ї Шкарівських, 11-В.

Віталій СорокунКерівник комітету зовнішньої місії
(097) 375-17-73
Роман ДячукАдміністратор комітету
(068) 625-53-02
Аліна ЗападнюкІнформаційне служіння комітету зовнішньої місії
(066) 029-18-47
Володимир Западнюккоординатор короткострокових місіонерських поїздок
(050) 283-54-52
© 2024 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.