• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини від сім`ї Константіннік із Папуа-Нова Гвінея

Привіт, наші дорогі друзі! Привіт з краю землі! 2020 для всіх нас був незвичайний, чи не так? Тим, кому цей рік видався дивним, прийміть наші вітання! Саме в такому «світі навиворіт» ми і живемо останні 10 років, де ніхто нікуди не поспішає, в той же час, не знаєш, звідки біда шарахне в будь-яку хвилину - а напередодні нового року (згадуючи салат олів'є) ти кип'ятиш горезвісний казанок солодкої картоплі. Ми вже тут досить довго, щоб звикнути до рису, і до племінних воєн - і до повільного темпу, що відбувається.  Вижити, але більш того, ЖИТИ в світі, де все догори дном нам допомагає, по-перше, Божа милість, а по-друге, ВИ, друзі, наша армія в тилу. Вдихаючи запорошене тропічне повітря, ми знімаємо перед Вами капелюха: «Ще одна душа для Ісуса» стала реальністю завдяки Вашим молитвам, пожертвам. Благословінь Вам!

   Різдво

   Ми відсвяткували по-папуаськи Без снігу, без телевізора, без феєрверку, але зате з піснями, 7 сіл, два десятка дітей від 2 до 10 років, 15 ящиків цукерок, більше тисячі присутніх, кілька десятків покаянь. Багато пригод, сонця, дощу, бруду і бананів, варених в кокосовому молоці. Проповідь. Пісня. Проповідь. Танець. Проповідь. Незабутній час для наших Проміслендівських дітей, яких ми (вперше!) Взяли для відвідувань у віддалені села - разом з нашою МИРОС, яка в сценці грала ангела, а Матвій - мудреця, вони продиралися по горах і через річки, щоб донести Євангеліє неспасенним. Як нагорода для них, врятовані душі додалися до церкви. Ми могли провести Різдвяне служіння в кожній з наших дочірніх церков, і в тюрмі, а також в поліцейських барраках. Спасибі всім, хто підтримав це служіння фінансово! Ще одна душа для Ісуса .Конк1

   Поїздка в Ванпул

   Саме тому, ми зробили ще один крок вперед, і вирушили у віддалене село Ванпул, в долині Макам. Це стало незабутнім часом для нашого 12-річного Матвія, який, слідуючи по стопах свого батька (або Небесного Отця? Я думаю, обох!) 6 годин піднімався на гору (що таке дорога? Що таке їжа? Що таке відпочинок?), Щоб проповідувати людям, загубленим не тільки в джунглях, а й в гріхах. У місцевості Ванпул, Женя і Матвій стали першими білими людьми, які виявилися досить (божевільними) рішучими, щоб дістатися в ці нетрі. Молимося за людей які почули Євангеліє і покаялися, нехай Слово Боже зростає і зміцнюється в селах округу Ванпул.Конк2

   Мамарай

   Пам'ятайте спалене дотла в племінній війні село Мамарай? Ми разом з вами кілька місяців тому, змогли купити матраци, ковдри, цвяхи, молотки, пилки, лопати і насіння, щоб допомогти Мамрайцям знову встати на ноги. В результаті лідер села Мамарай (його звуть Воно Куди) покаявся, хрестився і привів за собою все село до нас в церкву. Минулого тижня Мамарай організували Різдвяну програму у себе в селі (яка поступово набуває людський вигляд, повстаючи з попелу). А після, Мамарайці завантажили нашу машину солодкою картоплею, бобами, плодами пандануси і іншими овочами. «Це наш перший урожай - кажуть вони - і ми віддаємо його вам, бо ви врятували наше життя, і духовно, і фізично». А прямо зараз, коли я пишу ці рядки, Мамарайці зібралися всім селом для примирення з ворогами, які прирекли їх на вірну смерть всього півроку тому. «Ми не хочемо входити в новий рік зі старими тягарами - каже лідер Мамарая Воно Куди - Ми повинні пробачити і рухатися далі» Чи не правда, нам є чому повчитися? Продовжуємо молитися за Мам - РАЙ. І мені здається, зараз, вони на крок до нього ближче.Конк3

   Плани

   Моліться за конференцію, яка запланована у нас на Promise Land в січні 13-15, також у нас буде хрещення. Ми очікуємо учасників з усіх наших дочірніх церков (Обур, Асас, Томпетака), а також з довколишніх сіл, в яких є наші house-fire (Мамарай, Мондафа, Агаморе, Пурі, Касам-Топ). А для хрещення ми очікуємо як мінімум п'ять ув'язнених. Моліться за огранізацію цієї події! Наші дві школи планують відкрити свої двері для нових студентів в лютому 2021. Також дякуємо всім, хто взяв участь в підтримці пасторів на Різдво! Дайте нам знати, якщо Бог спонукає Вас брати участь в їх служінні і далі, і не забувайте молитися за пастора Джошуа і Джилл (Йонка), Пастора Кауп і Сесілія (Асас), Пастора Гідеона і Грейс (Томпетака), Пастора Джейкоба і Меріфу (Обур ) і Пастора Пола і Анну (Йонка, Директор Школи) та нашого місіонера Лютера (Індонезія) Адже настане час, коли нам доведеться залишити ПНГ, і саме ці люди понесуть служіння Promise Land далі.

 

Якщо ви хочете підтримати служіння в Папуа - Новій Гвіннеї ви можете надсилати ваші фінанси на Рахунок ВСЦ ЄХБ,

ПриватБанк

5169 3305 2316 6855

Призначення платежу: "Служіння в Папуа - Новій Гвіннеї"


Ми у facebook

Ми у facebook

Підписатись на новини

© 2021 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.