• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини від сім'ї Аршуліків, Бразилія

Вітаємо вас дорогі брати та сестри! Передаємо вам великий привіт із Бразилії. Ми знаходимось на тій же Землі що і ви, але в інших умовах. До вас приходять морози, а до нас спека. Так само буває і в житті: ми всі живі, але живемо в різних обставинах. Єдиним Незмінним, Всюдиприсутнім та Всевидячим є Бог, Якому всі ми служимо. 

      Листопад минув для нас дуже швидко. Церковні служіння помаленьку розвиваються, і ми маємо привілей бачити, як Бог працює в нашому місті. Це приносить нам багато радості. Нажаль пандемія не минула нас стороною і ми продовжуємо мати певні обмеження та заходи безпеки. До Різдвчних свят, говорять що мають стати ще суворішими, що доволі ускладнює нашу працю. Але віримо що у Бога все під контролем, тому страх не має влади над нами.Бра 2

    Звичайно, бувають випадки, коли ми сумніваємось: що робити, як робити, що найкраще працює в цій культурі. Певний час ми молились за команду, щоб розширити служіння, мати допомогу і разом працювати для розширення Божого царства. Бог почув наші молитви і послав помічників: сім’я з іншого міста переїхала до нас. Жінка в цій сім’ї вже була членом церкви, дуже посвячена і готова допомогти у всьому. Це велике благословення для нас.Бра 1

     Отже, ми продовжуємо робити невеликі групи, роздаємо обіди нужденним людям, відвідуємо людей вдома, у церкві робимо уроки української мови та зустрічі сімейних пар, молитовні зібрання. Діти у дитячому служінні вже готують невеличку виставу на Різдво. Нас на разі не багато, але ми є однією сім‘єю в Христі. 

     Ми цінуємо всіма вами,  дякуємо за підтримку та молитви! Нехай Бог миру буде благословить вас!

              Молитовні потреби:

  1. За розвиток церкви
  2. За розвиток молодіжного служіння
  3. За здоров’я нашої родини

© 2021 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.