• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини від сім`ї Константіннік із Папуа-Нова Гвінея

Привіт всім нашим друзям з нашого центру Божої волі, яким ось уже 10 років є Папуа-Нова Гвінея. Дякуємо всім, хто разом з нами проповідує Євангеліє в цьому (забутому) куточку світу. Іноді проповідь звучить, як молитва, іноді проповідь разом з пожертвуванням йде в найвіддаленіші куточки джунглів, а іноді досить просто доброго слова або усмішки. Ми щиро вдячні кожному з вас, хто трудиться разом з нами! Нехай воздасть Вам Господь!

Кон 1   Багато хто бачить місіонерів героями. Але насправді, ми звичайні люди, тільки трохи «особливі», АЛЕ люди. І нам теж дуже важливо, як і всім - просто виспатися, поїсти і поспілкуватися, ось тільки ніколи на це немає часу.

   Саме тому в цьому місяці ми особливо дякуємо Богові за невідому нам людину, яка повністю оплатила цілий тиждень відпочинку на березі моря для нашої сім'ї. Саме в прекрасному Мадангу, ми могли провести час з сім'єю. Наша Мирося вперше з тих пір, як покинула Україну, змогла поїсти свою улюблену страву -  картоплю пюре і смажене м'ясо. З самої глибини нашого «особливого» дивного способу життя - СПАСИБІ!

   Служіння

   А) Роздача БіблійКон 2

   Служити в Папуа-Новій Гвінеї - це мрія місіонера, я вам скажу. Ось, уявіть, ти йдеш по вулиці, до тебе підбігають люди з криками: «Біблія! Дайте мені Біблію!»  І хоча Слово Боже проповідується в ПНГ безперешкодно, але дістати записане Слово чомусь дуже важко (і дорого!). Як одне з наших служінь, ми займаємося поширенням Біблій. Спасибі всім, хто приймає в цьому участь фінансово! Щомісяця ми роздаємо приблизно ящик Біблій до річного плану читання, а також кілька дюжин аудіо-Біблій, для людей, які не вміють читати (а таких в ПНГ від 30 до 70 відсотків, залежно від віддаленості). Моліться разом з нами, щоб Слово Боже досягло кожне плем'я, кожен мову і кожне серце. 

Кон 3   Наші студенти Школи для Дорослих (включаючи нашого «вуличного» сина Саймона) готуються до випускного наступного тижня. Моліться за цю подію і за всіх випускників і студентів.

   В церкві

   Нагадую, на даний момент, Божою благодаттю, в ПНГ налічується 4 церкви Promise Land - Йонка, Обур, Томпекс і Асас. Також, в кожній церкві є своя кількість малих груп, які потенційно переростуть в нові церкви. Принцип такий: покаяння - учнівство 1 на 1 - мала група – домашня група – церква. 

  Так, в останні кілька місяців, Бог дозволив нам провести велику роботу серед поліції. Все почалося після збройного пограбування нашого будинку, тоді, познайомившись з поліцейськими, ми зав'язали відносини - першим покаявся начальник поліції ГороГоро. Тепер у нього в будинку збирається мала група, яка в цьому місяці плавно переросла в домашню групу - чимала кількість поліцейських і їхніх дружин відвідують будинок ГороГоро під час зборів по вівторках. Моліться за нову домашню групу серед поліції, і за нові душі, яких Господь додає щотижня.

    Про дочірню церкву в селі Асас
Кон 4    Хочу розповісти трохи докладніше про нашу дочірню церкву в селі Асас, так як саме ми її відвідали по дорозі з Маданга. Тут немає зручних стільців, безкоштовного інтернету в фойє або свіжої кави в церковному кафетерії . Тут немає кондиціонера (а зовні, щоб ви розуміли, + 40С і ні найменшої можливості зітхнути. З інструментів у нас тільки гітара - і голос, на всю потужність, від щирого серця. Щоб відвідати збори цієї церкви, деяким потрібно йти пішки кілька годин, вгору-вниз по горах, через швидкі річки,  і знаєте, ВОНИ ПРИХОДЯТЬ.

   Ви звикли, що збори триває півтори години? Тут, півтори години - це тільки поклоніння, а потім буде проповідь, і знову хвала і поклоніння. Але найдивніше, що ніхто навіть не зрушиться з місця, навіть якщо служіння закінчиться ближче до заходу. Навіть, якщо піде злива. Навіть, якщо б засипало снігом (чого тут, звичайно ж, не буде).

  А наше зібрання все більше фокусується навколо нас і наших потреб, хоча замислювалося як ВІД Нього, ЧЕРЕЗ Нього і для Нього. Як би це страшенно не звучало, але іноді ми настільки зайняті, «служачи» Христу, що втрачаємо Його Самого десь в процесі. По-християнськи заздрю ​​нашим папуаським братам і сестрам. У своїй убогості вони мають набагато більше, ніж ми з вами.


Ми у facebook

Ми у facebook

Підписатись на новини

© 2020 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.