• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини з Казахстану вересень 2020

Вітаю вас дорогі брати і сестри! Час летить непомітно! Знаєте, коли я в серпні прилетіла в Казахстан у мене був страх, а чим власне я буду займатися. Так як карантин, і все закрито, церкви не збираються в живу, тільки онлайн. Як пристосуватися до сьогоднішньої ситуації? Я молилася, просила у Бога відповідь. І Бог відповідає, в серпні я змогла бути корисною в таборах, навіть в декількох. Був похід в гори, знайомство з новими людьми. Господь поповнив коло моїх знайомств з невіруючими людьми.
    А у вересні в мене повстало важливе питання, де мені працювати. І я дуже хотіла, щоб через роботу я могла служити і в той же час, щоб робота дозволяла мені служити, а не займала весь мій час. Я молилася, думала ким я можу працювати. Розглядала різні варіанти. І тут я побачила оголошення, що потрібно нянечка на кілька годин. І я подумала, що в принципі я зможу адже у мене є досвід, але тоді я не могла відгукнуться на оголошення, так як їхала в табір. І думка, що я можу працювати нянею засіла у мене в голові. Через якийсь час я вивчила це питання, вивчила ціни на послуги нянечки, вибрала для себе ціну. Через тиждень спілкуючись з однією матусею, вона дізнавшись, що я буду працювати нянею каже, мені потрібна допомога, і почала мені виливати душу, і свої переживання. Я тоді зрозуміла, що Бог направляє мене в цю сферу.
    І я написала оголошення про свої послуги і попросила знайомих матусь розмістити оголошення в мамських чати. І через короткий час у мене з'явилися замовлення. Прийшла знайомитись з однією матусею, поспілкувалися з нею. Вона мені каже: ти мені подобаєшся, я ще хотіла б, щоб ти допомогла моїй сестрі. Повела мене знайомитись до сестри, потім ми ще прогулялися почали спілкуватися, вона теж почала розповідати мені про свої проблеми. У розмові я розповіла, що християнка. Вона мене питала, як пояснити дитині про смерть. Я їй розповіла, що для мене смерть.
    Через тиждень ми зустрілися знову, гуляли, спілкувалися. Вона почала розповідати, що вона знає про християн. Всі її знання стосувалися більше православ'я. Я почала розповідати, що для мене означає християнство і в чому полягає моя віра. В кінці вона мене запитала: Як ти думаєш, тебе до мене Бог послав? Я кажу так! Вона: Я так і знала! Я сиділа на лавці і молилася, Бог Ти такий дивовижний !!! Знаєте зараз я розумію, що значить коли всі твої сфери життя це служіння. І це так дивно! Ліз 2     Також у вересні я змогла бути в гостях у Лізи з синдромом Дауна, пам'ятаєте я вам розповідала в минулому листі. Ми добре провели час, поспілкувалися з нею, з її мамою, підбадьорили, помолилися.Ліз 3   У цьому місяці був виїзд на дачу з особливими хлопцями і їх мамами. Це був особливий час для мам і дітей. Так як мами разом, зі своїми дітьми, вивчали Слово, молилися, будували плани як допомагати іншим мамам. Майже кожну суботу я продовжую служити особливим хлопцям на клубі YL, це дивовижний час, коли бачиш як сяють їхні обличчя.
   Прошу молитись за:
• служіння особливим хлопцям в YL і їх мамам, за встановлення відносин з сім'ями.
• побудову відносин з матусями на роботі і щоб я могла говорити з ними про Бога (моя мрія і мета вивчати з ними Біблію)
• підготовку до Дня Біблії і після нього ми хочемо зробити групи вивчення Біблії для невіруючих
• розвиток служіння через спорт.


Ми у facebook

Ми у facebook

Підписатись на новини

© 2020 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.