• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини з Папуа-Нової Гвіннеї серпень 2020

Привіт з Папуа-Нової Гвінеї, яка ось уже близько 10-ти років є центром Божої волі для нас! Країна тропічних злив і палючого сонця, і загублених в гірських джунглях сіл, Папуа полонила наше серце, а забуті людьми, але не Богом папуаси міцно-міцно прив'язали нас до себе. П1Спасибі, що перебуваючи по той бік екватора, любите їх разом з нами, а наш девіз «Ще одна душа для Ісуса» відбивається і в Вашому житті - кожною молитвою, фінансами і просто шматочком Вашого серця, Ви, разом з нами, проповідуєте Євангеліє серед недосягнутого. Нехай Господь Вам віддячить!

1. Як ми живемоП2

Якщо ти маленька дівчинка і ростеш в Папуа-Новій Гвінеї, то на той час, коли тобі виповнюється 7-8 років, ти вже зможеш зловити рибку собі на обід і підсмажити її на багатті разом з бульбами солодкої картоплі .... Дітей місіонерів часто шкодують, і, зізнатися, я не розумію, чому? Ми не могли кращого і побажати для них! Що? Ай-фон і найновіші ігри ??? Ні, не чули. Дааа, нам все одно.П3

У цьому місяці наші непосиди пішли в 5-й і 1-й клас! Щоб дістатися до місії, в якій вони відвідують школу, їм потрібно встати о 6 ранку і ї півтори години їхати по бездоріжжю (так найкраще описати так званий "Highway" в Папуа-Новій Гвінеї) - але ми раді можливості відвідувати школу, привілей, данй тут далеко не всім, і цінуємо на вагу золота. Ну а мені на наступному тижні виповнюється 32 - і немає місця, де я б хотіла бути більше, ніж я є прямо зараз - в Божій волі, в самому її центрі!

2. Служіння

- Місіонерство

Ми святкуємо відкриття нашої (другий за цей рік!) Дочірньої церкви Promise Land в селі Томпекс! Томпекс розташований високо в горах,огорнений джунглями і ледь прохідними стежками. Ризикнути дійти туди, значить продиратися через гори 2-3 години, в надії, що в кінці шляху тебе  випадково підбере вантажівка. Не дивлячись на це, парафіяни з Томпекса регулярно відвідували наші служіння по неділях, поки постійна кількість покаянь не показало нам, пора Томпексонцям збиратися окремо, адже у всьому селі немає жодної церкви, навіть лютеранської або католицької, які тут практично скрізь.П4

Цієї неділі ми молилися за Гедеона і його сім'ю, яких материнська церква Promise Land відокремила для служіння в Томпекс. Не забувайте в молитві і підтримати їх, а також наших більш віддалених місіонерів в селі Обур, Джейкоба і сім'ю,

Ну і Лютера в Індонезії.

Як він там, запитаєте ви? Вашими молитвами - відповідаємо. Зараз ситуація з короновірусом в Індонезії пішла на спад, і служіння знову відкрилися, - Лютер зайнятий в служінні бездомним і спортивному служінні, ну, і, звичайно, його головне служіння - це незмінно прославляння.

П5

У січні наступного року Лютер хоче пройти 6-місячний курс по поклонінню, там же, на базі в Індонезії. Дайте нам знати, якщо хочете взяти участь в його служінні - і в будь-якому випадку, не забувайте молитися про нього, а також всіх наших місіонерів.

Ми впевнені в тому, що прийшов час папуасів перестати приймати місіонерів, і почати їх відправляти! У Томпекс, в Обуру, в Індонезію ... і до краю землі!

- Розширення Дому Молитви

 І хоча ми відправляємо найкращих на місію, Бог піклується про решту! У цьому місяці ми рукоположили Пола, як другого пастора Promise Land, адже число прихожан незмінно зростає.п6

Напевно, найприємніший головний біль в житті кожного служителя - це коли церква не поміщається в будівлі, і ти ламаєш голову над тим, куди ж подіти тих кілька десятків прихожан, які слухають Слово Боже в тіні дерев навколо Будинку Молитви.

Так що на лідерський раді було прийнято рішення про розширення будівлі церкви, починаючи з ... вже прямо зараз :) Підтримайте нас в молитві про це!

- Господарські Справи

Ми продовжуємо будівництво будівлі школи, з 4х класних кімнат постійно використовується 3 - нам залишилося провести електрику на другому поверсі, оббити каркас фанерою зсередини і пофарбувати фасад зовні. Також після пограбування в червні, ми (нарешті) зробили паркан на Promise Land! І ще ми працюємо над будівництвом будинку для пастора Джейкоба в селі Обур.

- Служіння Милосердя

Раз в 2 тижні ми відвідуємо місцеву міську в'язницю в Бундайре - роздаємо Біблії і предмети особистої гігієни, а найголовніше, проповідуємо ув’язненим свободу у Христі. Також в цьому місяці ми ПОЧАЛИ !!!!!!!!! будівництво диво-будинку для Джоелаі його сім'ї. Чому диво? Тому що я не можу в це повірити. Наш Бог чудовий, дуже дякую, дорогі друзі, за Ваші серця, настільки жертовні, що ми разом могли змінити світ ще для однієї людини

Це буде не БУДИНОЧОК, а ДІМ, справжній, красивий ДІМ! З верандою, бочкою для води і молитовною кімнатою, в якій Джоел зобов'язується молитися за кожного з вас, хто зробив це можливим!

Його дружина каже: «Мені потрібно приблизно годину, щоб дістатися до джерела за водою (відстань приблизно в 2 км, але вона старенька, а гора висока). Тепер, коли у нас буде бочка для води, мені не потрібно витрачати цей час і я можу провести його в молитві! »П8

Уже поставлені стовпи для будинку, і покладена підлогуа- дасть Бог, наступного тижня піде нагору дерев'яний каркас будинку. Наш пастор Джошуа (який ще і тесля), присвятив кожен понеділок і вівторок для роботи над будинком Джоела, ну, а моє завдання в усьому цьому - це приготувати обід для будівельників, закип'ятити чай, поспілкуватися з Джоелом і його дружиною і спробувати при цьому не задихнутися від щастя - Бог добрий!

Енштейн сказав одного разу: Є тільки два способи прожити це життя. Перший - ніби чудес не існує. Другий - ніби кругом одні чудеса.

Я бачу чудеса всюди. Я чую чудо у сміху чорношкірих кучерявчиків, я відчуваю чудо, коли їхні маленькі ручки обвивають мені шию. Я бачу чудо, написане так яскраво на обличчі Саймона, колишнього безпритульного - він ВПЕРШЕ В ЖИТТІ купається в басейні і їсть піцу – недовіра, шок і здивування змінюють один одного на його, зовсім недавно вкритому лишаєм і гноєм тілі - тепер хлопчика не впізнати.П9

Ті ж емоції переповнюють і Джоела, коли пізно ввечері, він стоїть на тому місці, де буде його будинок, згорбившись, він ходить між стовпами, торкаючись до недозволеної мрії, яку Бог виконує прямо перед його очима. Про що шепочуть його губи в молитві? Нам знати не дано.

Я бачу чудо, коли люди йдуть 4 години, щоб дістатися на служіння - їх ноги побиті і подряпані, але руки підняті до неба, в німому благоговінні.

Я бачу чудо в тому, що ми все ще тут, наперекір ворогові. Що спонукало нас приїхати? - найчастіше питання, і відповідь незмінно той же: голос Божий. Що дає нам сили залишитися: те ж саме.

Я пiду туди, куди ніхто НЕ хоче Я пiду туди за Тобою, Отче Я пiду туди, пiду бо знаю я В тобi любов моя, В менi любов Твоя (с)


Ми у facebook

Ми у facebook

Підписатись на новини

© 2020 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.