• Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Новини від місіонерів

~ новини і молитовні потреби від місіонерів ~

Новини з Уганди від Таї Бакаленко

Незважаючи на те, як ми бачимо ситуацію, добре це чи погано, вона завжди в планах Бога! Уже кілька тижнів з деяких причин ми не можемо ходити на служіння в лікарню, спочатку ми були засмучені, трохи розгублені, і не знали, як бути далі, але поступово віддавши все в руки Бога і прийнявши Його волю ми почали шукати нші можливості щоб служити людям.Т11

   Поглиблюємо відносини з дівчатами нашої молоді. Імакулейт - тиха, скромна дівчина з родини, де 7 дітей, у батька є інша сім'я, він приїжджає рідко, а про допомогу сім'ї, звичайно, не йде і мова.Т12

   До неї на мотоциклі нам довелося їхати 15 хвилин, а вона, щоб прийти на групу пішки витрачає в одну сторону кожну неділю близько 3 годин. Їх посвята в таких моментах дуже підбадьорює. Здається, що іноді ти звик до подібних історій про батьків, але ж це не повинно так бути, це не, те чого вчить Біблія, і ми намагаємося використовувати кожну можливість говорити їм про це. Т5

   Через працю з Кевін і Божу роботу в її серці, у неї з'явилося бажання почати допомагати 4-ом дівчатам, більше дізнаватися Бога через посібник. Серце дуже радіє за маленькі плоди. Коли вона підійшла і каже, що їй потрібні книги для дівчат, з якими вона хоче займатися, мені хотілося плакати від щастя. Бог дійсно робить те, що не під силу нам.
   Ми вдячні Богу, що ви підтримуєте нас, і ми змогли зробити подарунок двом дівчатам, з якими ми займаємося учнівством, і вони допомагають нам в служінні, ми повезли їх у столицю ...Т4
  Здається, що тут особливого? Але для них це ціла подія, адже більшість з них ніколи не виїдуть за межі свого села, не, те щоб в столицю ... Для них все було нове, багато вражень, і також вони могли познайомитися з молоддю з іншої церкви.
  Також з Божої ласки продовжуємо проводити групу для жінок в селі Гаспе. В Уганді норма спізнюватися, і нам важко звикнути, ми чекаємо їх, але цей час Бог направляє, щоб спілкуватися з Аннет, у якої ми збираємося вдома для вивчення Біблії. Моліться, будь ласка, за їхні і наші серця.Т13

  Спасибі що продовжуєте служити разом з нами на краю землі!
  Моліться за:
- духовний і фізичний стан

- мудрість в новому форматі, без служіння в лікарні

- духовне зростання груп з вивчення Біблії


Ми у facebook

Ми у facebook

Підписатись на новини

© 2020 Комітет зовнішніх місій. All Rights Reserved.