Новини і молитовні потреби від місіонера з Китаю (Літо 2015)

Опубліковано .

Вітаю вас, брати і сестри!

Літо пройшло дуже швидко! Прошу вибачення, що так довго не писав. За три місяці накопичилося багато новин, постараюся коротко вам їх розповісти.

Навчання, життя і здоров'я

Через служіння та підробіток, написання магістерської роботи відклалося на невизначений термін. Я зустрічався з моїм науковим керівником, він не сильно радий, але з розумінням віднісся до мене.

Я зробив рентген минулого тижня і з радістю можу повідомити, що тріщин у руці вже немає! Слава Богу! Дякую вам за молитви. У кістці є ще декілька місць, де ще потрібно подальше зміцнення, але загалом все добре.

Дякую вам за молитви за роботу! Господь рясно благословив мене роботою в липні - я працював в 4х мовних школах, практично по 12 годин щодня.

Служіння і життя нашої церкви

Дякую також за молитви за нашу поїздку за місто в червні. Все пройшло дуже благословенно! Практично всі студенти, з якими ми працювали в минулому семестрі змогли поїхати. Було більше 30 чоловік. Більшість студентів вперше поїхали замісто з ночівлею в наметах. Ми співали пісні, слухали свідоцтва студентів-християн, новонавернених і ще тих, хто на шляху до пізнання Господа. Також ми розмірковувади над Словом про спокій і покладанні всіх наших тривог на Нього, і звичайно ж, молилися за потреби студентів. Крім цього, ми грали в ігри, відпочивали і прибували в спілкуванні один з одним. Всім студентам дуже сподобався такий відпочинок і таке спілкування. Господь по особливому відкривав серця студентів для молитви за них та їхніх близьких, хоча раніше вони намагалися уникати подібних відвертих бесід. В кінці відпочинку ми подарували кожному студенту книгу Брюса Уілкінсона «Даруючий мрію». Сподіваюся, Дух Святий допоможе студентам пізнайти Його і своє місце в Його плані.Я радий, що Господь благословив завершення навчального року і нашого служіння на той час.

У липні мене запросили допомагати проводити одну домашню групу з вивчення Біблії. Організатори - місцеві віруючі. До нашої спільної радості один з членів групи в серпні прийняв хрещення! Слава Богу!

У нашій китайськії церкві в серпні також було водне хрещення. Хрестилося 6 чоловік. Серед них - мій близький друг - китаянка Геббі. Вона відвідувала більшість наших груп, їздила з нами на кемпінг в червні, і тепер стала нашою сестрою у Христі. Через нову хвилю гонінь на державні церкви в нашій провінції і місті я не можу вставити фотографії хрещення, яке було в будівлі церкви. Один китайський пастир з нашого міста зараз перебуває під слідством та взят під варту. Будь ласка, моліться за нього, його сім'ю і церкву.

Моя мама познайомилася з Людмилою із Москви, яка тут працює викладачем музики. Вони разом ходять до басейну, гуляють. Господь дав мамі можливість засвідчити їй про Христа. Людмила відкрито сприйняла Євангеліє, але поки немає відповідної реакції на Радісну звістку. Будь ласка, моліться щоб Дух працював в її серці і давав моїй мамі ще можливостей говорити з нею про Бога.

Дякую вам за молитви за нашу сестру Мей, у якої виявили ревматичний артрит. Кевін і Мей езділи в Америку на два тижні. За Мей молилися пастора рідної церкви Кевіна і після цього у неї почався в прогрес у самопочутті. Початок зцілення також підтвердив повторний аналіз крові зроблений після їхнього повернення в Китай. Показники стали набагато нижче. Слава Богу!

Через два дні починається новий семестр. Студенти та викладачі почали повертатися до університету. За моєю програмою в цьому семестрі передбачена 2х місячна практика, що впливає на кількість часу, який я зможу приділити служінню. Господь благословив мене знайти місце практики у Канадському парламенті (моя спеціальність – державне управління) з повним покриттям усіх витрат. 10 вересня я лечу до Канади на два місяці. Більше ніж сама практика, мене радує можливість зустрічі з двома китайськими братами, які прийшли до віри через наше служіння і зараз навчаються в докторантурі в Канаді. Сподіваюся, час проведений в Канаді буде корисним не тільки для мого навчання, але для спілкування з братами.

Поки мене не буде в Китаї, Мей сама запропонувала проводити групу замість мене зі студентами з минулого року. Я дуже радий, що Господь спонукає місцевих віруючих служити студентам.

Молитовні подяки і потреби:

  • Слава Богу за плоди в серпні
  • Слава Богу за зцілення моєї руки і початок зцілення Мей
  • Подяка Богу за роботу в липні
  • Божий захист місцевих та іноземних віруючих
  • Моя особисте ходіння й чистота перед Богом
  • Благословення практики в Канаді
  • Можливості свідоцтва українцям що проживають в моєму місті
  • Благословення на групи з вивчення Слова в цьому семестрі Благословень та світу вам і вашим родинам!

Tags: Новини від місіонерів Китай

Адреса

  • ул. Л. Толстого, 3-Б
  • Киев
  • 01004
  • Украина

Контакти

Наші партнери