Новини з УГАНДИ (квітень 2019)

Опубліковано .

Мир вам !!!

Щиро дякую вам брати та сестри за молитви!!!

Дякую за те, що турбуєтесь про мене і часто багато людей пишуть мені, цікавляться життям і служінням в Африці.

Коли я збиралася їхати в Африку на 6 місяців то мені казалось що це дуже довгий термін і чи взагалі зможу я так довго бути тут. Але дивлячись на прожитий час тут не віриться що вже пролетіло майже три місяці, дні летять невпинно, постійно в служінні , кожен день розписаний по хвилинно, і лиш думаю, що в мене зараз, яка зустріч, з ким , куда я зараз іду, і помічаєш лиш, що знову наступила неділя. Бувають дуже важкі моменти, і здається, що все, далі не зможу йти, і часто хочеться плакати, але дякуючи Богу, Він кожен ранок обновляє сили і тоді знову можу бути посудиною в Божих руках, і з новими силами можу іти до праці. Служіння про які я писали уже, продовжуються далі, кожен раз є нові благословіння, і труднощі, і випробування. Тому прошу і надалі молитися про нову церкву яку ми відвідуємо в неділю, про нових людей які приходять, про те щоб люди приймали нас, і могли слухати. Про служіння між хворими дітьми і їх мамами. Про дітей які кожної суботи приходять з різних племен, щоб послухати Біблійні історії, а саме головне для них це поїсти, кожної суботи вони мають можливість їсти боби і кашу Пошо, бо дома не мать такого. Коли я їхала сюди, я була впевнена в тому, що я маю розказувати людям про свого Бога, що я маю їх чомусь навчити, але находячись тут, я бачу що найперше Бог багато вчить мене, багато в чому змінює погляди на життя, на людей, вчить довіряти, співчувати, любити …Бачучи життя людей тут, я не можу не дякувати за те що я маю і ми маємо в своїх домівках і в своїй країні. Сьогодні хочу розказати про служіння серед дівчат. На групу вивчення Біблії приходить приблизно 25 дівчат. І коли бачиш їх, це дуже радує, що є ті хто хоче послухати, кожен раз приходять нові дівчата, тому маємо нові знайомства, нові свідчення про життя. Для африканських дівчат, саме важливе в їхньому житті, це пісня, тому приходячи на зустріч найперше ми цілу годину співаємо африканські пісні, і тоді в їх серце приходить мир після чого ми можемо сидіти і говорити годинами про Бога, читати Біблію, молитися, розказувати свідчення з нашого життя, які зробив Бог. Як завжди не всі хочуть говорити, чи розказати щось з свого життя, через важке дитинство і життя вони дуже закриті, і агресивні. Тому приходиться шукати до кожної з них підхід, я цікавлюся що для них цікаво, і тоді ми маємо про що говорити.

ug 04.19 01ug 04.19 02ug 04.19 03ug 04.19 04

Також читайте

Адреса

  • ул. Л. Толстого, 3-Б
  • Киев
  • 01004
  • Украина

Контакти

Наші партнери