Повідомлення від Комітету Зовнішньої Місії

Опубліковано .

Всеукраїнський союз церков ЄХБ посилає та всебічно підтримує місіонерів за межами України, ми також працюємо над тим, щоб благовістити мусульманам, які проживають в нашій країні. Дякуємо кожному, хто долучається фінансово, молитовно та особисто до цієї праці.

Жива Історія у Запоріжжі

Опубліковано .

Хоча наступила осінь і в Запоріжжя прийшов холодний та дощовий циклон, але Кірбі Холмс з цікавим англійським прізвищем, яке ми знаємо з детективних історій, привіз з собою захоплюючий Місіонерський курс "Жива Історія".

ЯК БЛАГОВІСТИТИ МУСУЛЬМАНАМ?

Опубліковано .

Чим далі тим частіше ми зустрічаємось з ісламом в наші країні, люди цього віросповідання в нашій країні навчаються, працюють, шукають прихистку.

Христос Воскрес!!!

Опубліковано .

Улюбленні брати та сестри,

Комітет зовнішньої місії з радістю  вітає вас з найвеличнішим і найважливішим християнським святом Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа.

Заробіток і місіонерство в Польщі

Опубліковано .

З 2016 року тісно налагоджена співпраця між союзом ВСЦ ЄХБ і союзом баптистів Польщі. Європа з кожним роком стає потребуючою в духовному плані. Це велике поле для місіонерської діяльності. Тенденції також показують що Європа стає ще більш доступною для українських заробітчан. Отже з однієї сторони в Україні є великий духовний ресурс яким ми ми готові поділитись, а це значить посилати професійних місіонерів. А також координувати роботу наших заробітчан які працюючи можуть в певній мірі бути задіяні в служінні місцевих церков. Починаючи від літа стартує проект по допомозі в переїзді з житлом та роботою з подальшим влиттям в польські церкви для служіння як з українцями так і з поляками.

Місіонерський курс "Жива Історія" у м. Вінниця

Опубліковано .

11 березня 2017 року у місті Вінниця у центральній церкві пройшло навчання бажаючих долучитист до зовнішньої місії за  допомогою курсу "Жива історія".

Слухачі дізнались про історію місії, про недосягнуті євангелією народи, про відсутність перекладів Біблії ще в багатьох етносах.

У курсі розкрито головне завдання церкви проповідувати благу звістку аж до краю землі і заохочення долучитись до цієї важливоі місії.

Місіонерський курс Жива Історія в місті Івано-Франківськ

Опубліковано .

В місті Івано-Франківськ в центральній церкві завершився місіонерський курс Жива Історія. Учасники були надзвичайно захоплені Божою історією спасіння всього людства, молодь зрозуміла, що їхнє життя це історія і що Бог використовує звичайних людей для надзвичайної участі в Його місії. Для молоді було відкриттям збагнути, що в той час коли церква зосереджена на другому приході Ісуса Христа, існують цілі народи які ще не чули про перший прихід нашого Господа, тому завдання церкви молитися за недосягнуті народи, жертвувати на розвиток служіння в недосягнутих народах, і найголовніше йти в народи. Ось тому ми заохочуємо все тіло Христове прийняти участь в Божій історії розповсюдження Євангелії. Якщо ви бажаєте, щоб даний курс був проведений в вашій церкві пишіть нам на email kzm7@mail.ru

"Жива історія" для всіх

Опубліковано .

Початок року для ЗМ був переповнений подіями.  Декілька наших  проектів активно втілюються в життя.  І серед них навчальна програма « Жива історія».  Спільно з нашими друзями з місії  «  Story Line» ми розробили  програму для розуміння місії та її реалізації в наших українських умовах. В кінці січня на початку лютого « Жива історія» була презентована в трьох обласних центрах: Харкові, Одесі та   Рівно.

Також читайте

Адреса

  • ул. Л. Толстого, 3-Б
  • Киев
  • 01004
  • Украина

Контакти

Наші партнери