Бажаєш бути місіонером Міжкультурного Служіння? 

Лише 3 прості кроки відділяют Вас від того, щоб стати місіонером Міжкультурного Служіння і приєднати…

В ноябре молимся за Россию 

Росси́я — государство в Восточной Европе и Северной Азии. Население: 146 804 372 чел. Столица:…

Календар короткострокових місіонерських поїздок 2017 

Вітаємо дорогі друзі! Зовнішня місія України відкриває новий сезон короткострокових місіонерських…

Молімось за Таджикистан 

Країна: Таджикистан Населення: 6,878,637 Релігія: мусульмани 93.9%, нерелігійні 5.0%, християн…

Місіонерське служіння ВСЦ ЄХБ за межами України

Не знаю, як у Вас, але у нас вже розпочалися, так сказати, “Різдвяні дива” :) (Звіт місіонера в Уганді)

Опубліковано .

Одного вечора Робін попросила, щоб я сіла, бо в неї є якась новина для мене. Я намагалася швиденько організувати свої думки і здогадки, щоб це могло бути, що мені потрібно сісти. І тут вона почала розказувати, як поверталася з Мувайо і роздивлялася по сторонам і тут побачила жіночку з дівчинкою. Уважно вдивляючись хто ж то така, вона ледь не впала з бода бода.... Вона закричала водієві зупинитися....І здогадайтеся, кого вона побачила... В цей момент Робін простягнула мені фото на телефоні. На хвиль я не могла повірити в те, що бачу...Адже пройшло так багато часу і, особисто я, не знала, що думати, чого очікувати... А тут, я бачу відповідь від нашого люблячого Турботливого Небесного Тата — і я знову бачу її, мою маленьку Еден. Адакіре повернулася з Еден в сусіднє село... Правда Еден вже зовсім не виглядала такою маленькою, а навпаки — пухкенькою дівчинкою!

Будь місіонером! - Курс "Місіонерство" у ОБС

Опубліковано .

  Коли настає холодна пора року, то зазвичай хочеться сидіти вдома. Це – час для  спілкування  за чашечкою гарячого чаю, для перегляду вкотре улюбленого фільму і гарна можливість зануритись у хорошу книгу. А ще – ми радо одягаємо теплі бабусині шкарпетки та полюбляємо кутатись у м’якенький плед. Так воно і повелося, що всі активності та проекти більш прийнято планувати на весну. А поки надворі зима – життя  немовби сповільнює  свій хід.

Молитвенная рассылка миссионера в Египте (ноябрь 2017)

Опубліковано .

Приветствую Вас дорогие мои братья и сестры!

Прошел уже месяц моего служения в Египте. Я рада быть здесь и рада делиться тем, через что проводит меня Бог! Начну с того, что местная команда и церковь очень хорошо меня встретили. Купили даже торт, который после служения мы съели вместе. Помогли снять квартиру в достаточно приличном районе со всеми удобствами. И теперь у меня на квартире собирается наша церковь для проведения богослужений, молитвы и разбора Библии.

Повідомлення від Комітету Зовнішньої Місії

Опубліковано .

Всеукраїнський союз церков ЄХБ посилає та всебічно підтримує місіонерів за межами України, ми також працюємо над тим, щоб благовістити мусульманам, які проживають в нашій країні. Дякуємо кожному, хто долучається фінансово, молитовно та особисто до цієї праці.

Звіт і молитовні потреби місіонера у Грузії

Опубліковано .

Вітаю вас, дорогі брати та сестри, мої партнери в служінні, любов’ю Господа Ісуса Христа!

Місяць промайнув з тих пір, як я знаходжуся в Грузії на місіонерській праці. Ця можливість у мене з’явилася завдяки вашій молитовній та фінансовій підтримці, за що я безперестанку дякую вам та Богу. Час тут проходить швидко, але плідно. За цей місяць було багато подій. Ми з командою проводили табір для студентів. Всього його відвідало близько 60 людей. Там були і віруючі студенти та ті, які ще не пізнали Бога. Я особисто мала розмову з 17-річною дівчиною Натьою. Вона відвідує церкву, але не мала миру з Богом. Я ділилася з нею Євангелієм і вона прийняла рішення покаятися і цього року буде приймати хрещення. Слава Богу! Теж у цьому таборі ми розглядали теми про Божий план для людини, говорили про зміну нашого життя в Христі. Я ділилася своїм свідченням. За словами учасників, особисті історії людей з нашої лідерської команди сильно торкались їхніх сердець. Теж в цьому таборі я проводила семінар «Як навчитися любити людей?», де говорила про любов між людьми та любов Бога до людини. Відгуки після цього семінару були дуже позитивними.

Молитвенные нужды миссионера в Индии (Октярь 2017)

Опубліковано .

Приветствую Вас дорогие друзья! Приветствую дорогие молитвенники! Наулице середина осени, по дороге уже виднеются потерянные варежки!

Интересно, каксейчас в Индии? На северенаверное тожепрохладно…Индия…странамоей мечты! Бог мнеположил на сердцемолиться за этотконтрастный народ!

Звіт від місіонера в Італії (липень-вересень 2017)

Опубліковано .

Вітаємо вас, наші дорогі. Дуже дякуємо, що завжди згадуєте нас в молитвах ваших. Бачимо, як Бог нас щедро благословляє. Почну не з початку. В минулу неділю мали день подяки. І почали згадувати за що ми можемо подякувати Богу. І кожен щось виразив. А потім, як подивились на все разом, то склалось таке враження, що ми величезна церква, і в кожного з нас має бути по декілька духовних дарів і талантів. А подивились на себе – а нас зовсім не багато. І на пам’ять прийшли біблійні слова: «не бійся черідко мала, бо сподобалось Отцеві дати тобі царство небесне.» І відразу ж заспівали пісню «Велики и чудны дела Твои». Бо це все – тільки Бог, людям це не під силу. І ми вдячні Йому, що Він нас використовує, веде, випробовує, навчає, і любить…безумовно і вічно. Наш Господь направду великий і незбагненний!!

Адреса

  • ул. Л. Толстого, 3-Б
  • Киев
  • 01004
  • Украина

Контакти

Наші партнери